کانون ایرانیان

۱۳۸۸ دی ۲۵, جمعه

واکسن آنفلوآنزا و حساسيت به تخم‌مرغ

دکتر نبوي اعلام کرد، گروه‌هايي که براي واکسيناسيون واجد شرايط شناخته شده‌اند، به حساسيت‌هاي خود توجه داشته باشند.
به گزارش سلامتيران دکتر محمود نبوي، معاون مرکز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت در مورد آغاز واکسيناسيون عليه آنفلوآنزاي نوع A در کشور گفت: «اين واکسن‌ها که از سوي آزمايشگاه مرجع معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت تاييد شده است در حال حاضر در کشور توزيع شده و آماده تزريق به گروه‌هاي واجد شرايط است.» دکتر نبوي در اين مورد افزود: «تزريق اين واکسن براي همه افراد لازم نيست و تنها گروه‌هايي که جزو گروه‌هاي در معرض خطر قرار دارند به آن نياز دارند.» معاون مرکز مديريت بيماري‌هاي واگير در همين ارتباط گفت: «اين واکسن عوارض جانبي چنداني ندارد و عوارض آن تقريبا مانند عوارض مربوط به واکسن آنفلوآنزاي فصلي است که در اکثر موارد به قرمزي و سفتي زودگذر محل تزريق محدود مي‌شود.» وي با اشاره به مکانيسم توليد واکسن آنفلوآنزاي نوع A خاطرنشان کرد: «به دليل اينکه اين واکسن و گونه‌هاي مشابه آن بر پايه تخم‌مرغ توليد مي‌شود، افراد واجد شرايطي که به تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ حساسيت دارند در تزريق اين واکسن احتياط کنند.» دکتر نبوي همچنين در مورد ميزان واکسن‌هاي وارداتي افزود: «ميزان اين پارت از واکسن آنفلوآنزاي نوع A دو ميليون دوزبوده است که به نظر مي‌رسد براي پوشش افراد واجد شرايط در حال حاضر کافي باشد.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر