کانون ایرانیان

۱۳۸۸ دی ۲۶, شنبه

چاي و سرطان رحم با هم مرتبط هستند

بررسي‌هاي تازه دانشمندان نشان مي‌دهد چاي مي‌تواند عامل محافظتي در مقابل سرطان اندومتر رحم باشد
. به نوشته رويترز هلث ، چاي جزو اولين نوشيدني‌هايي است که از سوي بسياري از افراد مصرف مي‌شود . مطالعات متعدد روي اينکه آيا مصرف چاي بدن را در مقابل انواع سرطان محافظت مي‌کند يا نه انجام شده است. مطالعات حيواني نشان مي‌دهد که پلي‌فنول‌هاي موجود در چاي داراي آثار کشنده سلول‌هاي سرطاني دارد اما برخي از اين مطالعات متمرکز روي سرطان اندومتر هنوز مزاياي واضحي را نشان نداده است. سرطان اندومتر که در رحم شکل مي‌گيرد، چهارمين علت شايع سرطان در زنان است. موسسه ملي سرطان آمريکا اظهار مي‌کند که چاي سبز و سياه در پيشگيري از سرطان اندومتر رحم موثر است. نوشيدني چاي مخصوصا چاي سبز بدن را در برابر سلول‌هاي سرطاني حفظ مي‌کند. طبق مطالعه‌اي که در نشريه آمريکايي زنان و زايمان مطرح شده است محققان افرادي را که به طور منظم چاي مصرف مي‌کردند با کساني که هيچ چايي مصرف نمي‌کردند مقايسه کردند. نتايج مشخص کرد افزايش مصرف چاي به صورت دو فنجان روزانه تا 25 درصد خطر ابتلا به سرطان آندومتر رحم را کاهش مي‌دهد. اين ارتباط براي افرادي که چاي سبز مصرف مي‌کردند بسيار قابل توجه بود. سرطان آندومتر به ناباروري منجر شده و کافئين موجود در چاي مي‌تواند روي سطح هورمون‌ها تاثير بگذارد. همچنين آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در چاي روي رشد سرطان موثر است. چاي همچنين داراي فيتواستروژن‌هايي است که در مقابل ايجاد سرطان مقاومت مي‌کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر