مواد اولیه:
- كنگر يك كيلوگرم
- زعفران دمكرده دو تا سه قاشق سوپخوري
- آب يا شير نصف پيمانه
- آرد يك پيمانه يا 125 گرم
- بيكينگپودر يك قاشق چايخوري
- تخممرغ سه عدد
- نمك، فلفل سياه و زيره يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
كنگر را پاك كرده سپس آن را بشويد و به طول سه سانتيمتر ببريد. كنگر يا كرفس را نيمپز كنيد. آرد و بيكينگپودر را مخلوط كرده، شير، روغن و تخممرغ را اضافه كنيد. مواد را خوب مخلوط و زعفران دمكرده و فلفل و نمك را اضافه نماييد. سپس زيره را اضافه كرده و خوب هم بزنيد. كنگر نيمپز را داخل آن بريزيد و به مواد خوب آغشته كنيد و دانهدانه آنها را داخل روغن قرار دهيد. بعد از طلايي شدن از روغن در آورده در صافي ريخته تا روغن اضافي آن گرفته شود و آن را با برنج كته و ماست سرو كنيد.
نكته:
به جاي كنگر ميتوانيد از كرفس هم استفاده نماييد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر