کانون ایرانیان

۱۳۹۰ فروردین ۱۰, چهارشنبه

قايرِمِه، كوفته كنگر





مواد اولیه:

- كنگر يك كيلوگرم

- زعفران دم‌كرده دو تا سه قاشق سوپخوري

- آب يا شير نصف پيمانه

- آرد يك پيمانه يا 125 گرم

- بيكينگ‌پودر يك قاشق چايخوري

- تخم‌مرغ سه عدد

- نمك، فلفل سياه و زيره يك قاشق چايخوري





طرز تهيه:

كنگر را پاك كرده سپس آن را بشويد و به طول سه سانتي‌متر ببريد. كنگر يا كرفس را نيم‌پز كنيد. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده، شير، روغن و تخم‌مرغ را اضافه كنيد. مواد را خوب مخلوط و زعفران دم‌كرده و فلفل و نمك را اضافه نماييد. سپس زيره را اضافه كرده و خوب هم بزنيد. كنگر نيم‌پز را داخل آن بريزيد و به مواد خوب آغشته كنيد و دانه‌دانه‌ آنها را داخل روغن قرار دهيد. بعد از طلايي شدن از روغن در آورده در صافي ريخته تا روغن اضافي آن گرفته شود و آن را با برنج كته و ماست سرو كنيد.



نكته:

به جاي كنگر مي‌‌توانيد از كرفس هم استفاده نماييد.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر