مواد لازم براي 15 نفر:
بلغور گندم =1 کيلو
اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم
نخود پخته =300 گرم
پياز متوسط =3 عدد
روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوري
کشک ساييده غليظ =500 گرم
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
پيازها را خرد کرده و سرخ مي کنيم و کمي زردچوبه به آن اضافه مي کنيم. سپس بلغور را با 17 تا 18 ليوان آب (5/4 ليتر آب) با پياز مخلوط کرده مي گزاريم با حرارت ملايم بپزد و به طور مرتب هم مي زنيم که ته نگيرد.
بعد اسفناج را به آن اضافه مي کنيم. سپس نخود پخته شده را داخل آش مي ريزيم و مي گزاريم آش جا بيفتد. کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن به مواد اضافه مي کنيم و مي گزاريم چند جوش بزند. سپس رويش را نعناع داغ مي دهيم.
اين آش بسيار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلي ميل شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر