کانون ایرانیان

۱۳۹۰ فروردین ۲۵, پنجشنبه

خورش كشک بادنجان

خورش كشک بادنجان مخصوص استان مازندارن است.





مواد اولیه:

گوشت گوسفندي با قلم و چربي و کشک و بادنجان قلمی از هر کدام يك كيلوگرم

گشنيز، نعنا و چوچاق و کوجه فرنگی 500 گرم

سير دو بوته

نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم





طرز تهيه:

ابتدا سبزيجات و سير را با دستگاه غذاساز خرد كرده و سرخ كنيد، در قابلمه‌اي ديگر گوشت را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي را پوست بگيريد و با آن تفت دهيد و سبزي‌هاي سرخ‌شده را با گوشت مخلوط نماييد. و با مقداري آب آن را نيم‌پز كرده بعد از آن كشك را به مواد اضافه كنيد تا 30 دقيقه بپزد. بادنجان‌ها را پوست بگيريد و درسته سرخ كنيد و داخل خورش قرار دهيد.10 دقيقه زمان براي پخت بادنجان كافي است.



نكته:

اين غذا با برنج، سبزي خوردن و پياز سرو مي‌شود.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر