مواد اولیه:
مغز كاهو 300 گرم
گوجهفرنگي مينياتوري و ژامبون مرغ از هر کدام 100 گرم
زيتون خام و پيازچه و ذرت کنسروی از هر كدام 100 گرم
روغن كنجد و زيتون از هر كدام سه قاشق سوپخوري
سس سويا و آبلیمو از هر کدام دو قاشق سوپخوري
فلفل دلمهاي يك عدد
جعفري خردشده 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
مغز كاهو را به سه قسمت برش ميدهيم ژامبون مرغ را دور كاهو ميچينيم. روي كاهو، پيازچه، ذرت، زيتون، فلفل دلمهاي و جعفري ريخته و گوجهفرنگيها را دور آن قرار ميدهيم. داخل روغن كنجد، روغن زيتون، سس سويا، نمك و فلفل زده و خوب مخلوط ميكنيم سپس آبليمو را در انتها افزوده و روي سالاد ميريزيم و سرو ميكنيم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر