کانون ایرانیان

۱۳۹۰ اردیبهشت ۲, جمعه

سالاد فرانسوی





مواد اولیه:

مغز كاهو 300 گرم

گوجه‌فرنگي مينياتوري و ژامبون مرغ از هر کدام 100 گرم

زيتون خام و پيازچه و ذرت کنسروی از هر كدام 100 گرم

روغن كنجد و زيتون از هر كدام سه قاشق سوپخوري

سس سويا و آبلیمو از هر کدام دو قاشق سوپخوري

فلفل دلمه‌اي يك عدد

جعفري خردشده 50 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم





طرز تهيه:

مغز كاهو را به سه قسمت برش مي‌‌دهيم ژامبون مرغ را دور كاهو مي‌‌چينيم. روي كاهو، پيازچه، ذرت، زيتون، فلفل دلمه‌اي و جعفري ريخته و گوجه‌فرنگي‌ها را دور آن قرار مي‌‌دهيم. داخل روغن كنجد، روغن زيتون، سس سويا، نمك و فلفل زده و خوب مخلوط مي‌‌كنيم سپس آبليمو را در انتها افزوده و روي سالاد مي‌‌ريزيم و سرو مي‌‌كنيم.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر