جــرس: درحالیکه شواهد و مستندات دال بر عدم حضور میرحسین موسوی و مهدی کروبی و همسرانشان در منزل مسکونی خود می باشد، دادستان کل کشور بار دیگر ادعا کرد "سران فتنه در زندان حشمتیه نیستند و با محدودیتهایی در ارتباطاتشان، در منزل خودشان هستند".
به گزارش ایسنا، غلامحسین محسنیاژهای روز چهارشنبه ۱۱ اسفند ماه، در حاشیه همایش دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی دربارهی دستگیری موسوی وکروبی گفت: روز سهشنبه (دیروز)هم به این سوال پاسخ دادم که ادعای آنها (رسانه ها) مبنی بر اینکه این افراد بازداشت شده و به زندان حشمتیه برده شدهاند کذب است. آنها در منازل خودشان هستند ولی محدودیتهایی در ارتباطات آنها ایجاد شده است.
دادستان کل کشور در پاسخ به پرسشی دربارهی وضعیت روز سهشنبه تهران و تعداد افراد بازداشت شد، مدعی شد: "دشمنان ما و صهیونیستها و آمریکا در روزها در راس آنها این روزها خیلی تلاش میکنند که از یک کار کوچک هم فیلمی تهیه کنند و بگویند ایران هم تظاهرات است و مردم ناراضی هستند. با وجود این همه هیاهو و تبلیغات، مردم با این دروغپراکنیها آشنا هستند و یکی از نشانههای دروغپراکنیهایشان، استیصالشان است. اگر کسی بتواند کاری از پیش ببرد نیاز به داد و فریاد نیست و کسانی که به این وسایل کذب دست میزنند، میدانند جایگاه و پایگاهی ندارند."
محسنی اژه ای همچنین در مورد همایش دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور گفت "طبیعی است آسیبها و مشکلاتی که در طول سال جاری داشتیم هم توسط یک کارگروه بررسی میشود و من به عنوان دادستان کل کشور و سخنگوی قوهی قضاییه تاکید میکنم که باید نسبت به اطلاعرسانی صحیح، سریع و شفاف به مردم گام برداشته شود و این همایش یک همایش کاربردی، عملیاتی و مفید برای دستگاه قضایی و مردم باشد. "
دادستان کل کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اظهارات رییس قوه قضاییه مبنی بر برخورد با کسانی که نسبت به مسوولان هتاکیهایی انجام میدهند، اظهار کرد: قبلا هم گفتهام بداخلاقی، اقدامات خلاف قانون و اقدامات خودسرانه بد است. همهی مردم و مسوولان باید کمک کنند تا یک فرهنگ متناسب با آنچه اسلام میپسندد در جامعه داشته باشیم و اگر کسانی میخواهند خودسرانه اقدامی داشته باشند جایی که لازم است تذکر و جایی که لازم است هشدار داده شود.
محسنی اژهای در پاسخ به این سوال که انتقاد قوهی قضاییه از کسانی که از حضور در دادگاه اجتناب میکنند مشخصا دربارهی چه کسانی بود؟ اظهار کرد: ایشان اشاره داشتند خوب است همه از بزرگان مکتبمان تأسی داشته باشیم که هر وقت قانون مطلبی را میگوید در مقابل قانون خاضع باشیم و اگر کسی به محکمه احضار شد در مقابل قانون ایستادگی نکند و در دادگاه حاضر شود و از خود دفاع کند.
ادعای دادستان کل کشور در حالیست که از یک سال پیش تا کنون، رئیس دستگاه قضایی مدعیِ اتهامِ یکی از مقامات ارشد دولت و لزوم پاسخگویی وی در برابر اتهام فساد اقتصادی می باشد، که این مقام ارشد دولت (معاون اول و سخنگو)، نه تنها از حضور در دادگاه استنکاف ورزیده، بلکه تحت حمایت رئیس دولت و رایزنی با مقامات ارشد کشور، از پاسخگویی خود را مبرا دانسته و طی روزهای اخیر نیز که پرونده مورد بحث (فساد در بیمه) در حال رسیدگی است، مقامات از گم شدن بخش زیادی از پرونده خبر می دهند.
بر اساس گزارش ایسنا، محسنی اژه ای در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری دربارهی تبرئهی متهم باند عقرب سیاه و تعجب برخی رسانهها از صدور این حکم، اظهار کرد: رییس قوهی قضاییه خودشان نسبت به این موضوع حرف داشتند، پرونده را خواندند و دستوراتی هم صادر کردند.
دادستان کل کشور توضیح داد: وقتی دادگاه نمیتواند با توجه به موارد مطرح در پرونده و قرائن و شواهد به مجرمیت فردی برسد و او را تبرئه میکند باید بپذیریم و اگر بیجهت فضاسازی کنیم به ضرر همه است. برعکس اگر واقعا قاضی طبق ضوابط آیین دادرسی بررسی کرد و کسی مجرم شناخته شد، برخی در تمام مراحل دادرسی از احضار، رسیدگی و محکومیت فردی که ممکن است دارای موقعیت اجتماعی باشد شروع به جوسازی میکند.
محسنی اژهای در پاسخ به این سوال که شما در سخنرانی خود بیان کردید اگر ۱.۵ میلیون ورودی پرونده را در تعداد بازپرسان و دادیاران تقسیم کنیم رقم قابل توجهی میشود، این رقم دقیقا چقدر است؟ گفت: مسلما بر اثر کمبود قاضی، کار قضات ما زیاد است و قضات با احساس مسوولیت از وقت خود و خانوادهشان کم میگذارند و به پروندهها رسیدگی میکنند و معمولا در پایان سال تعداد پروندههای مختومه به اندازهی وارده است ولی بار سنگینی بر دوش دادسراها و دادگاهها نیز وجود دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر