کانون ایرانیان

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۴, سه‌شنبه

چربي هم مزه دارد

تازه ترين تحقيقات دانشمندان نشان مي دهد که زبان انسان قادر به شناسايي مزه چربي است و افرادي که نسبت به اين مزه حساس‌تر هستند، تمايل کمتري نسبت به مصرف غذاهاي چرب دارند.
به گزارش تاپ نيوز يافته‌هاي اخير نشان مي‌دهند؛ علاوه بر مزه‌هاي شيرين، ترش، شور، تلخ و غني از پروتئين، زبان قادر به شناسايي مزه ديگري نيز است که اين مزه، مزه چربي است. به گفته اين دانشمندان هر چه افراد به مزه چربي حساس‌تر باشند، کمتر به مصرف غذاهاي چرب روي مي‌آورند و کمتر از ديگران به اضافه وزن دچار مي‌شوند. براي انجام مطالعه اخير محققان با استفاده از روش غربالگري، حساسيت قدرت چشايي انسان‌ها را نسبت به طيف گسترده‌اي از اسيدهاي چرب مورد مقايسه قرار دادند. با بالا رفتن حجم چربي در رژيم روزمره انسان، حساسيت قدرت چشايي نسبت به مزه چربي کاهش پيدا کرده به همين دليل برخي از افراد مستعد پرخوري غذاهاي چرب شده‌اند. کشف اين علت از چاق شدن انسان‌ها جلوگيري کرده يا رژيم‌هاي غذايي جديدي را با سطح چربي پايين‌تر بيابند. همچنين اين يافته به پيشگيري و درمان بيماري فربگي کمک شاياني خواهد کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر