کانون ایرانیان

۱۳۸۹ اسفند ۱۳, جمعه

خورش مهاراجه هندی





مواد اولیه:

سينه مرغ يك عدد

پودر نارگيل و آرد نخود چی از هر کدام يك قاشق سوپخوري

گوجه‌فرنگي سه عدد

نعنا و گشنيز تازه خردشده و پیاز سرخ شده از هر کدام دو قاشق سوپخوري

تخم گشنيز كوبيده‌شده يك قاشق سوپخوري

سير چهار حبه

زردچوبه يك قاشق مرباخوري

فلفل دلمه‌اي خردشده يك عدد

فلفل سياه نرم و دارچين از هر كدام يك قاشق چايخوري

آب مرغ يك ليوان

ميخك سه عدد

نمك به ميزان لازم

زيره بو داده كوبيده و مغز هل‌كوبيده و زعفران آبکرده از هر كدام يك قاشق چايخوري





طرزتهيه:

سينه مرغ را خرد كرده و با پياز سرخ كنيد. سپس به آن دو تا سه ليوان آب و ميخك‌ها را اضافه كنيد تا بپزد. پس از آن فلفل دلمه‌اي، پودر نارگيل و ساير ادويه‌ها را به خورش بيفزاييد. آرد نخودچي را در آب سرد حل كرده با نعنا و گشنيز به خورش اضافه كنيد. گوجه‌فرنگي‌هاي رنده‌شده و پودر گشنيز را داخل خورش بريزيد. شعله اجاق گاز را كم كنيد تا خورش جا بيفتد و غليظ شود. در آخر يك قاشق چايخوري زعفران آب‌كرده به روي خورش بريزيد تا خوش‌رنگ شود. در صورت تمايل مي‌توانيد ميخك‌ها را در آخر از درون خورش در بياوريد.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر