کانون ایرانیان

۱۳۸۹ اسفند ۱۳, جمعه

بيماران سرطاني مضطرب قارچ بخورند

متخصصان دانشگاه‎ پنسيلوانياي آمريكا در يك مطالعه جديد تاكيد كردند مصرف‎ قارچ‎ نقش‎ بسيار مهمي‎ در حفظ و ارتقاي سطح سلامت‎ انسان‎ دارد.

به گزارش ايسنا، اين محققان تاكيد كردند كه قارچ حاوي ماده‌اي موسوم به «پسيلوسيبين» است كه براي بدن بسيار مفيد بوده و خاصيت ضد پيري دارد. محققان همچنين در بررسي‌هاي خود نشان داده‌اند كه قارچ تاثير معجزه‌آسايي در كاهش اضطراب در بيماران مبتلا به سرطان دارد. محققان‎‎ دانشگاه‎ پنسيلوانيا مي‌گويند قارچ‌ها حاوي‎‎ مقدار زيادي آنتي‌‌اكسيدان‎ هستند و مصرف‎ اين‎ ماده‎ غذايي‎‎ مي‌تواند خطر ابتلا به‎ بيماري‌هاي حاد را كاهش‎ دهد.

قارچ‌ها حاوي‎ مقدار زيادي‎ از «اوگوتيونين»‎ نيز هستند كه‎ خواص‎ آنتي‌‌اكسيداني‎‎ بسيار قوي‎ از خود نشان‎ مي‌دهند. مهم‌ترين مزيت‎ قارچ‎ در مقايسه‎‎ با ميوه‌ها و سبزي‎هاي حاوي آنتي‌‌اكسيدان‎‎ اين است‎ كه‎‎ با پخته شدن‎‎‎‎ اين ماده‎ غذايي‎ اوگوتيونين آن برخلاف‎ آنتي‌اكسيدان‌هاي‎‎ ميوه‎‎ و سبزي تجزيه نمي‎‎‎شود و خاصيت‎ آنتي‌اكسيداني خود را از دست‎ نمي‎دهد.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر