
مواد اولیه:
گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوري
روغن 100 گرم
آبليمو نصف استكان
زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي نصف قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمي تفت دهيد. دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد. سيبهاي پوست گرفته را داخل قابلمهاي قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيبها نبايد شكل خود را از دست بدهند. سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزاني كه بپزد و له نشود. سپس خورش را در ظرف كشيده و سيبها را كنار آن قرار دهيد.
نكته:
1. ميتوانيد به خورش سيب سرخ، مقداري سير در زمان سرخ شدن پيازها اضافه كنيد.
2. براي زيباتر شدن رنگ سيبها ميتوانيد از اسانس خوراكي قرمز در پخت آنها كمك بگيريد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر