کانون ایرانیان

۱۳۸۹ اسفند ۱۱, چهارشنبه

خورش سيب سرخ





مواد اولیه:

گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم

سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد

پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوري

روغن 100 گرم

آبليمو نصف استكان

زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم

رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوري





طرز تهيه:

گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمي تفت دهيد. دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد. سيب‌هاي پوست گرفته را داخل قابلمه‌اي قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب‌ها نبايد شكل خود را از دست بدهند. سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزاني كه بپزد و له نشود. سپس خورش را در ظرف كشيده و سيب‌ها را كنار آن قرار دهيد.



نكته:

1. مي‌توانيد به خورش سيب سرخ، مقداري سير در زمان سرخ شدن پيازها اضافه كنيد.

2. براي زيباتر شدن رنگ سيب‌ها مي‌توانيد از اسانس خوراكي قرمز در پخت آنها كمك بگيريد.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر