کانون ایرانیان

ه‍.ش. ۱۳۹۰ فروردین ۱۳, شنبه

نکاتی درباره سيب زمينی

● جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی:

اگر می خواهید هنگام پختن، سیب زمینی شما ترک نخورد، قبل از پختن قدری کره یا روغـــــــــــن روی سیب زمینی بمالید. با این کار نه تنها سیب زمینی ترک نمی خورد، بلکه طعم بهتری هم پیدا می کند.





● رفع پوسیدگی سیب زمینی:

اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می یابند.





● روش پخت سریع سیب زمینی:

برای این که سیب زمینی ها سریعتر پخته شود، یک جسم نوک تیز داخل آن فرو کنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش بپزید.





● روش سرخ کردن سیب زمینی:

بهترین روش برای سرخ کردن سیب زمینی این است که ظرف گودی را انتخاب کرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینی ها روی روغن قرار می گیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینی ها را سرخ کنید. روغن باقی مانده از این کار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می توانید از آن استفاده کنید.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر