مواد اولیه:
پياز متوسط خلاليشده يك عدد
سينه مرغ خردشده 400 گرم
خامه دو پيمانه
پاستا 600 گرم
سير كوبيدهشده سه حبه
كره 100 گرم
پنير پارميزان يك و نيم پيمانه
نمك، جوزهندي و فلفل ساييدهشده به ميزان لازم
جعفري چهار قاشق غذاخوري
طرزتهيه:
پاستا را در آبجوش ريخته و بعد از هشت دقيقه آبكش كنيد و نصف پيمانه از آب آن را نگه داريد. در تابهاي كره را به همراه سير كوبيده شده حرارت دهيد و بعد از مدتي پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا شفاف شود. سپس سينه مرغ را به آن اضافه نموده و هم بزنيد تا مرغها سفيد رنگ و كاملا پخته شوند. تابه را از روي حرارت برداشته و به آن خامه، نصف پنير و جعفري را اضافه كنيد. پاستا را به اين سس افزوده سپس آبي را كه كنار گذاشتيد به پاستا بيفزاييد و اجازه دهيد تا دو، سه دقيقه حرارت ببيند و سپس با بقيه پنير پارميزان، نمك، رنده جوزهندي و فلفل سرو كنيد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر