کانون ایرانیان

ه‍.ش. ۱۳۹۰ فروردین ۱۷, چهارشنبه

پاستا آلفردو





مواد اولیه:

پياز متوسط خلالي‌شده يك عدد

سينه مرغ خردشده 400 گرم

خامه دو پيمانه

پاستا 600 گرم

سير كوبيده‌شده سه حبه

كره 100 گرم

پنير پارميزان يك و نيم پيمانه

نمك، جوزهندي و فلفل ساييده‌شده به ميزان لازم

جعفري چهار قاشق غذاخوري





طرزتهيه:

پاستا را در آبجوش ريخته و بعد از هشت دقيقه آبكش كنيد و نصف پيمانه از آب آن را نگه داريد. در تابه‌اي كره را به همراه سير كوبيده شده حرارت دهيد و بعد از مدتي پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا شفاف شود. سپس سينه مرغ را به آن اضافه نموده و هم بزنيد تا مرغ‌ها سفيد رنگ و كاملا پخته شوند. تابه را از روي حرارت برداشته و به آن خامه، نصف پنير و جعفري را اضافه كنيد. پاستا را به اين سس افزوده سپس آبي را كه كنار گذاشتيد به پاستا بيفزاييد و اجازه دهيد تا دو، سه دقيقه حرارت ببيند و سپس با بقيه پنير پارميزان، نمك، رنده جوز‌هندي و فلفل سرو كنيد.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر