کانون ایرانیان

ه‍.ش. ۱۳۹۰ فروردین ۱۸, پنجشنبه

بستنی تمشک





مواد اولیه:

خامه فرم‌گرفته 1/4 پيمانه يا 300 ميلي‌ليتر

شكر ريز يا پودرقند 75 گرم يا شش قاشق سوپخوري

تمشك 500 گرم يا پنج پيمانه

آب دو قاشق سوپخوري يا 30 ميلي‌ليتر





طرز تهيه:

شكر، آب و تمشك را در قابلمه كوچكي ريخته و روي حرارت بگذاريد تا پنج دقيقه بجوشد و نرم شود. تمشك‌هاي نرم‌شده را در آبكش ريخته و با پشت قاشق فشار دهيد تا آب آن خارج شود. سپس در يخچال يك‌ساعت خنك كنيد. خامه و تمشك را خوب مخلوط كرده و داخل فريزر به مدت دو ساعت قرار دهيد تا تقريبا يخ بزند. بستني را داخل غذاساز ريخته تا كاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ريخته و در فريزر به مدت دو ساعت قرار دهيد و دوباره داخل دستگاه غذاساز ريخته بستني را پودر كرده و براي بار آخر به مدت يك ساعت در فريزر قرار دهيد تا بستني كاملا بسته و آماده شود.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر