کانون ایرانیان

۱۳۸۹ اسفند ۵, پنجشنبه

قزل‌آلا با سس لهستانی

خوردن انواع و اقسام ماهي با سس نامدار لهستاني، يكي از عادات غذايي زمستاني مردم كشور لهستان است. البته آنها بيشتر ماهي مخصوصي به نام ماهي پيچ را به همراه اين سس مصرف مي‌كنند ولي شما مي‌توانيد به جاي آن، ماهي قزل‌آلا يا هر نوع ماهي موردعلاقه خود را جايگزين كنيد.

مواد لازم براي 4 نفر:

- 4 عدد فيله ماهي كامل قزل‌آلا (هركدام حدود 225 گرم)



- 75 گرم يا 6 قاشق سوپ‌خوري كره



- 2 عدد تخم‌مرغ



- 2 قاشق سوپ‌خوري شويد تازه خردشده



- يك قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش



- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم



- چند برش ليمو ترش



- چند عدد هويج پخته





طرز تهيه:

1 – ابتدا ماهي‌ها را پاك كرده و تيغ آن را به صورت يك تكه خارج كنيد.



نكته:

براي اين منظور شكم ماهي را به صورت طولي با چاقو ببريد، سپس با فشار انگشت شست روي ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تيغ‌ها را به صورت كامل از گوشت جدا كنيد.



پس از اينكه ماهي‌ها را پاك كرديد، آنها را خوب بشوييد و با دستمال حوله‌اي خشك كنيد. سپس روي سيني فر يا تابه دسته‌فلزي‌اي – كه با روغن چرب شده– از پشت پهن كنيد؛ به‌صورتي كه قسمت پوست ماهي روي تابه قرار گيرد.



2 – در كاسه كوچكي كره ريخته و روي شعله اجاق‌گاز آب كنيد. كره آ‌ب‌شده را با قلم‌موي آشپزخانه روي گوشت ماهي‌ها بماليد و سپس آن را با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. بعد گريل فر اجاق‌گاز را روشن كرده و روي شعله متوسط تنظيم كنيد.



3 – تابه حاوي ماهي‌ها را روي سيني شبكه‌اي قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني كه گوشت ماهي بپزد، حرارت دهيد. در اين فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌اي بپزيد كه كاملا سفت شود، سپس آنها را پوست كنده و ريز خرد كنيد.



در پايان ماهي‌ها را به ظرف ديگري منتقل كنيد و مخلوط تخم‌مرغ خردشده، شويد و ليموترش را پس از كمي تفت‌دادن در كره روي ماهي‌ها بريزيد. حالا ماهي‌ها را با اين مخلوط به همراه ليموترش و هويج پخته سرو كنيد.

View Original Article

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر